Hoe stoerder, hoe beterEindeloze bewondering voor de graffiti kunstenaars in Mechelen

Een communie fotosessie in het Verzonken Hotel in Mechelen stond al lang op de planning. Maar dat doe je niet zomaar met iedereen. Met iemand die zijn eerste communie doet is het sowieso niet aan te raden want het gebouw is toch behoorlijk gevaarlijk om rond te lopen. Een klein beetje voorzichtigheid en maturiteit zijn aangewezen. En ouders die dat zien zitten.

Meestal zijn het de mama's die het meest terughoudend zijn wanneer de kledij dreigt vuil te worden of de locatie te gewaagd is. Deze keer was dat niet het geval. De mama van Sander was doelenthousiast over deze verborgen parel in de rand van Mechelen. De combinatie van de natuur die de ruwe betonnen structuur overgroeit en de uitbundige graffiti vielen duidelijk in de smaak.

Sander wist van geen ophouden wanneer we tussen de verschillende graffiti werken op zoek gingen naar de beste spots. Hier moest en zouden ze nog terugkomen om nog extra foto's te nemen. Sander had al spijt dat hij zijn fototoestel niet had meegenomen.

NHoewel een standaard fotosessie ongeveer een uur duurt gingen we hier grandioos over de voorziene tijd. Maar zowel mama, papa en Sander waren enorm opgezet met het resultaat. Ik dus ook.

Another happy Communiestar

Het kaartje mocht gerust wat stoerder zijn en hoefde helemaal geen traditionele communiekaart te zijn. Niet moeilijk met die stoere foto's.

 

Communiekaart urban mechelen voorkant
Communiekaart urban mechelen achterkant

Plechtige communie: Sander

Sander houdt wel van wat stoer. De combinatie van ruwe beton, graffiti en overwoekerend groen zag hij helemaal zitten

  • Plaats: Mechelen
  • Soort: Rock Star
  • Sleutelwoorden: urbex, graffiti, urban, beton, stoer