"Turnen, dansen en genieten van de bloemetjes"Vrolijke spring-in-het-veld boordevol met energie

Zoekend naar passies en interesses liet mama Lieve me op voorhand weten dat Lili eindeloos véél energie heeft. Ze danst graag, springt in het rond en ze doet aan acrogym op behoorlijk hoog niveau. Heb eventjes YouTube moeten raadplegen om juist te weten wat acrogym juist inhoudt. Maar ik wist alvast dat ik me kon verwachten aan een wervelende Lili die niet graag blijft stil zitten.

De fotoshoot werd ingepland en ging door in het park naast hun huis. Dat was niet alleen makkelijk voor de ouders, die hun eigen zaak moeten openhouden en zo weinig mogelijk tijd zouden verliezen. Het was ook één grote speeltuin van Lili waar ze heel vertrouwd mee is. Ontdooien voor de fotosessie was helemaal niet nodig. ze wist perfect alle mooie hoekjes aan te duiden.

De fotosessie was één van de eerste warme en zeer zonnige lentedagen van het jaar. Om mooie foto's te kunnen maken die niet voor te veel schaduw in het gezicht zou zorgen zochten we enkele schaduwrijke plekken op. Na enkele spectaculaire jumps van Lili liet ik haar plaats nemen in de grote betonnen buis die nu een kruiptunnel is in de speeltuin van het park. Het binnenvallende licht via het reflectiescherm zorgde voor een mooie gloed op haar gezicht. Het nut van zo'n groot reflectiescherm was in het begin wat vreemd, maar éénmaal de resultaten werden getoond was ze helemaal verkocht. En de mama helemaal ook.

Na al het springen, maken van bruggen en andere gymnastieke oefeningen kozen we voor een meer rustgevende sessie in het gras en tussen de struiken. Dankzij de takken en blaadjes werd het licht op een natuurlijke wijze mooi verstrooid. De ware fashionista houding van Lili kwam onmiddellijk naar boven. Zonder al te veel aanwijzingen volgde de ene houding op de andere. In geen tijd hadden we een heel arsenaal aan mooie foto's die we zeker konden gebruiken voor het communiekaartje.

Another happy Communiestar

Na de fotosessie maakten we een selectie van de beste foto's. We kozen voor een mooie combinatie van foto's met beweging en de meer rustige foto's. Geïnspireerd door de ronde elementen tijdens de fotosessie maakten we een origineel kaartje dat door de mama ontzettend werd gesmaakt. Er werden prompt nog extra kaartjes bijbesteld. De mama bestelde ook nog een mooie canvas van een foto met de broer van Lili die we tussendoor hadden genomen.

Alle foto's werden in een online galerij verzameld. De foto galerij kan op smartphones en tablets als een app worden geïnstalleerd zodat ze de foto's altijd bij hebben en aan vrienden en familie kan worden getoond.

Postkaart Rine

Wauw! Zo'n mooi kaartje hadden we helemaal niet verwacht!

- De mama - communiekaart was van de eerste keer goedgekeurd

Eerste communie: Lili

Lili is een super lief meisje dat graag dans, springt en gymt. Stilzitten is niet aan haar besteed. Maar ze laat wel graag heel fier zien wat ze allemaal kan. En geloof me, ze kan héél veel. Met haar ontwapende glimlach en sprankelende ogen ziet er bovendien heel wat fototalent in haar. De communiefoto's spreken voor zich! Een toffe ontspannen Lili leverde heel natuurlijke foto's op.

  • Plaats: Zemst
  • Soort: Rock Star
  • Sleutelwoorden: gym, park, bloemen, acrobatie