"Roze, glitters en paarden"drie favorieten gecombineerd in één fotosessie

Tijdens de voorbereidende mails die werden verstuurd tussen mij en mama van Rine vermeldde ze drie favoriete zaken van Rine: de kleur roos, glitters en paarden. De locatie was snel gekozen: voor de fotosessie kozen we voor de manège waar Rine lessen volgt in de omgeving van Lier. Ze zou heel graag een aantal foto's samen nemen met haar lievelingspaard en pony. De glitters hield ik nog even in mijn achterhoofd hoe we dat precies zouden kunnen combineren.

De dag van (in feite alle dagen van dit voorjaar) waren koud en regenachtig. Hierdoor waren we genoodzaakt om de foto's op het plein binnen te nemen. Omdat er bijzonder weinig licht binnenvalt was het noodzakelijk om met extra licht te werken. We lieten Bella het paard eerst kennis maken met de grote softbox en het flitslicht. Gelukkig viel dat heel goed mee en na enkele flitstests waren Bella en Rine er helemaal klaar voor.

Omdat fotoshoots met jonge kinderen soms wat gestresseerd kan starten is het belangrijk ervoor te zorgen dat hij/zij zich snel op zich gemak voelt en voelt dat er vertrouwen is. Een communie sessie combineren met hobby's, passies en lievelingsactiviteiten maakt het uiteraard een stuk makkelijker. Zo was het ook met Rine, het ijs was snel gebroken. De eerste foto's waren aanvankelijk nog wat stroef, éénmaal samen met het paard viel alle stress en zorgen weg. Na een half uurtje fotograferen op de piste binnen deden we met de kleine pony Chicca nog enkele foto's op de buitenpiste. Helaas was het één grote modderpoel waardoor we hier niet veel konden doen. Het duurde niet lang voor het spierwitte kleedje van Rine de eerste modderplekken opliep. Ach, als Rock Star moet je daartegen kunnen. De mama had er helemaal geen probleem mee want ondertussen werden hier prachtige foto's genomen.

De eigenares van de manège nodigde ons uit om vervolgens nog enkele foto's op de hooizolder te nemen. Een geweldig plan dat Rine ook helemaal zag zitten. De hooizolder is normaal verboden terrein, maar voor een fotoshoot mag dat uiteraard wel. Een ware diva ontluikte zich. Om de fotosessie af te sluiten haalde ik nog een verrassing boven: een potje met roze glitters! De dag voor de sessie had ik deze in een lokale speciaalzaak nog gekocht. Na enkele testfoto's om de glitters zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen op foto werd de finale foto genomen. Rine hing onder slijk, stro en glitters. Maar had zich ontzettend geamuseerd en had een hoop prachtige foto's voor de bedankkaartjes.

Another happy Communiestar

Na de fotosessie maakten we een selectie van de beste foto's. Het is geen makkelijke taak om uit meer dan 50 foto's 6 foto's te kiezen om te laten printen. Na veel wikken en wegen werden de favoriete foto's van Rine verzameld en maakten we een bedankkaartje op maat.

Alle foto's werden in een online galerij verzameld. De foto galerij kan op smartphones en tablets als een app worden geïnstalleerd zodat ze de foto's altijd bij hebben en aan vrienden en familie kan worden getoond.

Postkaart Rine

Rine is zot van glitters

- De mama - meer moesten we niet weten!

Eerste communie: Rine

Rine is een prachtig meisje die van paardrijden en roze glitters houdt. En ze houdt ook van dansen. Combineer alles in één fotosessie en je krijgt zonder enige twijfel een wervelend resultaat. Als fotomodel was zij bovendien een echte natural. Als een waar model wisselde ze haar blik na elke klik. De bedankkaartjes zullen een blikvanger worden!

  • Plaats: Lier
  • Soort: Rock Star
  • Sleutelwoorden: paarden, glitters, rozen, een klein beetje modder